WAAR WE GOED IN ZIJN

Social media marketing

unsplash-image

Verbeter uw aanwezigheid online
Bent u op zoek naar een effectieve manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf, het aantal nieuwe klanten en het websiteverkeer te vergroten? Dan zou je op social media moeten zijn! Laat ons jouw hierbij helpen met onze social media marketing dienst en bouw een sterke aanwezigheid op social media op. Neem contact met ons op om aan de slag te gaan.

Merkbekendheid ontwikkelen (volgers)
Door uw volgers op de sociale netwerken te vergroten, kunt u mond-tot-mondreclame en verwijzingen vergroten. Met onze marketingdiensten voor social media kunt u uw volgers vergroten met relevante mensen. We zorgen ervoor dat uw volgers overeenkomen met de demografie, interesses en gedragingen van uw ideale klant.

Relaties opbouwen (betrokkenheid/engagement)
Wanneer u een sterke band opbouwt door betrokkenheid bij uw publiek, is de kans groter dat ze bij u kopen. We zullen je helpen de betrokkenheid (likes, reacties, etc.) op je social media posts te vergroten. Hoe meer betrokkenheid je hebt, hoe sterker je band met je publiek is.

Verhogen van de zichtbaarheid van je website (verkeer en conversies)
Het vergroten van uw websiteverkeer heeft directe invloed op leads en verkopen. Daarom kan deze service het beste worden gecombineerd met social advertising, waarbij we ons richten op het ontwikkelen van advertentiecampagnes op social media die veel verkeer naar uw website leiden.

WAAR WE NOG MEER GOED IN ZIJN

Bekijk onze
andere diensten

Samen aan de slag om volle zalen te trekken?

Profielfoto-Leo-Jawar

Leo Jawar

Mailtje sturen kan naar leojawar@vialeo.nl
Liever bellen? +31 6 81416577

© ViaLeo 2020

Algemene voorwaarden

× Hoe kan ik je helpen?