Onze diensten

Jij kent je bedrijf en de markt zelf het beste. Maar geloof me, een commerciële uitdaging heeft nooit maar één pasklare oplossing. Het is geen copy paste. Succes zit in de combinatie van al die verschillende middelen, in de marketingmix. Welke communicatiemiddelen werken voor jou?

WAT WIJ BIEDEN

Eén partner voor alle marketing activiteiten

De belangrijkste tip voor de inkoop van je marketing? Ga naar een generalist. Waarom? Simpel. De volgende situatie herkennen we namelijk allemaal. De advertentieverkoper doet je een prachtige aanbieding voor een ad in de krant en kan je feilloos vertellen waarom het werkt. Ondanks dat het vorige keer niets opleverde, probeer je het nog maar eens. Zo duur is het niet, toch?

Hetzelfde geldt voor radiomakers, online-banner-verkopers, premiumboeren en websitebouwers. Zij verkopen slechts hun eigen product. En terecht, dat doen we allemaal. Maar wat werkt voor jou?

HOE WERKT DAT VOOR JOU?

Middelenvrij marketingadvies

ViaLeo krijg je middelenvrij, onafhankelijk marketingadvies. Gericht op resultaat, maar dat is logisch. We hebben geen specifieke voorkeur voor hoge kwaliteit drukwerk, scherpe online marketingstrategieën, een strakke bedrijfsvideo of een naadloze fieldmarketingcampagne. Ze hebben stuk voor stuk hun charme. Sterker nog, we zijn fan. Maar ieder medium kan succesvol kan zijn, of totaal geen resultaat boeken. Iedere communicatie-uiting kan bovendien opvallend creatief of oersaai worden uitgevoerd. Denk er maar eens over na. Welke tv-commercials bleven je bij? Bij welke advertenties in magazines blijf je even hangen en welke promotiemedewerker zorgde ervoor dat je even stilstaat? Precies. Dat is voor iedereen anders.

ViaLeo ben je verzekerd van een brede scope. Een coach met ervaring die net dat team opstelt dat de wedstrijd kan winnen. Die tussendoor nog een keer slim wisselt en die altijd nog iets achter de hand heeft voor de dying seconds en de verlenging. Met ViaLeo zijn een heldere, eenduidige briefing naar alle “spelers” en de focus op samenspel gegarandeerd.

WAAR WIJ KUNNEN HELPEN

Een greep uit onze diensten

icon-social-media

Social media marketing

Bent u op zoek naar een effectieve manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf, het aantal nieuwe klanten en het websiteverkeer te vergroten? Dan zou je op social media moeten zijn!

icon-advertising

Adverteren

Adverteren kan één van de belangrijkste aspecten zijn om je business onder de aandacht te brengen. Je ziet het overal, en jij wilt het ook. Maar hoe? En wat wil je eigenlijk.
Laat ons jouw hierbij helpen met onze advertentie service.

icon-email-marketing

Emailmarketing

Wil je meer dan alleen een nieuwsbrief sturen en daadwerkelijk business halen uit je mailingbestand? Maak dan van ons geautomatiseerde email marketing service gebruik. Wij gebruiken speciale software om meer business uit je mailingbestand te halen.

Icoon_smiley

Drukwerk

Drukwerk is beleving, straalt het product uit wat jouw bedrijf vertegenwoordigt is het in lijn met wat je online uitstraalt.Wij kunnen je communicatie breed ondersteunen op het gebied van drukwerk. of het nou gaat om een pen, verpakking, visitekaartjes of spandoeken. ViaLeo regelt het allemaal.

ONZE TOOLS

At your service

Copywriting
Emailmarketing
Fotografie
Interne marketing
Offline marketing

PR
Drukwerk
SEA
SEO

Social advertising
Social media
Vormgeving
Website

WAAR WE ONS OOK OP RICHTEN

Sportschool marketing

Of je nu een kleine sportschool bent of een personal trainer, het op de markt brengen van jouw diensten is een van de belangrijkste onderdelen van het runnen van jouw bedrijf en aansluitend en misschien nog wel belangrijker, het aantrekken van nieuwe leden.

Samen aan de slag om volle zalen te trekken?

Profielfoto-Leo-Jawar

Leo Jawar

Mailtje sturen kan naar leojawar@vialeo.nl
Liever bellen? +31 6 81416577

© ViaLeo 2020

Algemene voorwaarden

× Hoe kan ik je helpen?